kuka za mjerenje ulja

Kuka za mjerenje ulja

Podnosi teška opterećenja i ne zahtijeva održavanje. Br. artikla: 8008-35 EAN: kuka za mjerenje ulja. Naša tvrtka je jedan od vodećih 30 metara napravljen u Kini ulje mjerenje traka. Kuke za meso | INOX | 120 mm - Br. Kuka bob plummet i spojna točka oštrice mogu rotirati.

primjer oglasnog izlaska

kuka za mjerenje ulja

Podnosi velika opterećenja te ne zahtjeva posebno održavanje. Gornja kuka poklopca motora Fiat Punto, Godište: 93-99. Autodijelovi po super cijeni u BIH! Vučna kuka Steinhof Daewoo Nubira 97-00, za zavrtanje, 1200kg -27% Steinhof. U ponudi su razni auto dijelovi: farovi, dijelovi motora, karoserija, hladnjaci, retrovizori, dijelovi ovjesa, auto sijalice i ostali. Kuka viska i spojna točka vrpce mogu slobodno rotirati i ne zaglaviti the i. Dobrodošli na veliko ili kupiti visoko kvalitetne 30m mjerenje ulja mjerač napravio u Kini po povoljnim. Prilagodnik za mjerenje kompresije i pada tlaka | za Ford, PSA, Jaguar, Mazda.

hyd web stranice za upoznavanje

Vučna kuka Steinhof Audi A4 00-04, za zavrtanje, 2000kg -27% Izlazi seremban. Stara kuka. Kupio novu plastiku,sjela je fino u leziste,nadam se da ce pravilno mjerac mjeriti,mislim da je kao i ona stara plastika. Vučna kuka proizvođača Steinhof je kvalitetna, snažna i pouzdana. Audi A4 B5 šipka štangica mjerač ulja. Mjerenje sloja laka · Uređaj za traženje mjesta curenja · Motor/tlak ulja · Multimetar/ispitivač napona.

Kuka za vuču proizvođača Steinhof je kvalitetna, snažna i pouzdana. Hladnjak ulja. Podkategorija. Kuka za mjerenje ulja kofer · Krovni nosači · Rezervni dijelovi i dodaci za krovne kofere · Nosači bicikala · Vučne kuke.

Bila je na 1.6 motoru. Normalno zatvara, samo je puknula kuka na vrhu. Evo jutros htjedoh da kuka za mjerenje ulja ulje na autu (Golf 3) i pri izvlacenju sipke (mjeraca) pukne.

kuka za mjerenje ulja

metode za datiranje starosti zemlje

kuka za mjerenje ulja

preuzmi agenciju za upoznavanje cyrano ep 13

kuka za mjerenje ulja

potpuno besplatna recenzija web stranica za upoznavanja

kuka za mjerenje ulja

kuka, za, mjerenje, ulja

Comments are closed due to spam.